Készítsd el a saját névtérképedet!

 Szerző: Balogh Eszter

"A valósághoz vezető út nem könnyű. Először is, az ember nem a térképpel együtt született, előbb meg kell rajzolni, ez pedig erőfeszítést kíván. Minél nagyobb erőfeszítés megtételére vagyunk hajlandóak, annál nagyobb és pontosabb térképünk lesz. Ám sokan nem hajlandóak semmilyen erőfeszítésre. Mások befejezik a rajzolást kamaszkoruk végére. Az ő térképük kicsi marad és vázlatos, a világról alkotott képük egyoldalú és félrevezető. Életük delén az emberek rendszerint fölhagynak térképük rajzolásával. Úgy érzik, térképük teljes, világnézetük helyes (sőt: szent és sérthetetlen), és semmi szükségük nincsen újabb értesülésekre. Mintha kifáradtak volna. Csak viszonylag kevés ember elég szerencsés ahhoz, hogy élete végéig folytassa a valóság titkainak feltérképezését, hogy a világ és az igazság megértését újra és újra felülvizsgálja, térképét nagyobbítsa, vonalait finomítsa, egy-egy vonalat újrarajzoljon."
(dr. Morgan Scott Peck, amerikai pszichiáter)

Ezen az oldalon szeretnénk nektek érdekességeket, praktikus és gyakorlatias tanácsokat megosztani a numeroprofillal kapcsolatban.
Ahhoz azonban, hogy a blogon leírtak könnyebben értelmezhetőek legyenek, illetve megnézhessétek a saját, a gyermekeitek, szerelmetek, családtagjaitok, munkatársaitok, üzleti riválisotok személyiségkarakterét, első lépésben el kell készíteni egy "névtérképet".

A numerológiai elemzés alapja a névmátrix, egy 3×3-as négyzet, amiben a számok segítségével felrajzoljuk az adott név dinamikáját, erőpontjait, hiányait.

Első lépésben átalakítjuk a betűket számokká a következő táblázat segítségével:
Második lépésben összeszámoljuk, hogy melyik számból mennyi van a névben. Lehet olyan karakter is, amiből egy sincs, ezek lesznek a hiányok, de erről majd később lesz szó.
Végül berajzoljuk egy háromszor hármas négyzetbe a kapott eredményt. Fontos, hogy a bal alsó sarokba kerüljön az 1, és a többi szám is az ábra szerint helyezkedjen el.
Megvan? Nem az enyém, hanem a sajátod, vagy annak az embernek a névtérképe, akit szeretnél jobban megismerni. Tedd el, később használni fogjuk!

Ha tetszett a bejegyzés, és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a Numeroprofil facebook oldalát, itt megteheted.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

2017: Szám-vetés

Kódfejtés: számok és tengelyek