2019. augusztus 9., péntek

NumeroProfil történetek: első randi

Ismerkedés egy idegennel

A második leggyakoribb kérdés. Na, jó... Az első! Egy randioldalon megismerkedtem valakivel, szimpatikus az illető, mire számíthatok?

Asztrológiában is talán az egyik legkényesebb kérdés a szinasztria (két ember születési képletének az összehasonlító módszere), ugyanis ez az egyik legfelfokozottabb érzelmi szituáció az életünkben.

Főleg azért, mert nagyok az elvárásaink a másikkal szemben. Legalábbis a női oldalról ezt tapasztalom. A filmekben minden zökkenőmentesen megy, még a zökkenők is. A legnagyobb bunkóról másfél óra alatt kiderül, hogy olyan romantikus, mint egy párizsi képeslap, a megoldhatatlannak tűnő akadályok, ezer mérföldes távolságok szintén egy moziidő alatt áthidalhatóvá válnak. Ezeknek a virtuális megéléseknek köszönhetően sokszor azt várjuk, hogy az adatlap alapján oly rokonszenves másik fél az életben is hozza a fejünkben lévő kliséket.

Pedig a kifelé mutatott profil és a valód én-profil között gyakran jókora a szakadék. Egy tökéletesre filterezett, felszabadult nyaraláson készült fénykép nem mutatja, hogy milyenek vagyunk a hétköznapokban, esetleg fáradtan, stresszesen, kevésbé lebarnulva. Látnunk kell a másikat, a gesztusait, a lényét, hallani a hangját, figyelni a testbeszédét, figyelni a figyelmét.

Ahogy egy állásinterjún is szeretnénk a lehető legfelkészültebbek lenni, úgy egy randin még inkább. De! És ez egy nagyon fontos de: a numerológia (vagy az asztrológia) csak a másik alapkarakterének a feltérképezésére szolgál. Azt, hogy ő hogyan éli meg ezeket a mindennapokban, mennyire sikerült a hiányosságain felülemelkedni, mennyire tudja kibontakoztatni a benne rejlő értékeket - csak személyesen tudunk meggyőződni.

Vagyis azt előre láthatjuk, hogy a másik félnek az anyagi vagy az érzelmi értékek hangsúlyosabbak, intellektuális vagy gyakorlatias beállítottságú, szereti élvezni az élet kényelmesebb oldalát vagy inkább kalandor típus, fontos-e számára a nyílt, őszinte kommunikáció vagy érzékenyen reagálhat a legapróbb kritikára is.

Mindezek ellenére szeretünk egy picivel felkészültebbek, magabiztosabbak lenni egy találkozón. Szívesen szoktam profilozni barátnőimnek az aktuális jelölteket, ám a legfontosabb szempont az, hogy a saját értékrendünkkel tisztában legyünk. Akkor leszünk bármilyen téren a legfelkészültebbek.


Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is!
Ha érdekel a numerológia, a személyiségelemzés és fejlesztés, kövess a Numeroprofil facebook oldalán.